Stanley Druckenmiller bliver Bitcoins seneste beundrer

Bitcoin har fået en hel del fart i år og tilføjer fans til sin liste på et hidtil uset niveau. I skrivende stund har verdens førende kryptokurrency efter markedsværdi føjet en nybegynder til sin liste over store beundrere. Den nybegynder er Stanley Druckenmiller, en legendarisk hedgefondsforvalter, der nu siger, at han ejer noget bitcoin for første gang – og han synes at kunne lide det.

Druckenmiller: BTC er en vigtig ny aktivklasse

Ideen bag bitcoins pludselige stigning i popularitet er, at da dollaren og andre former for fiat-valutaer fejler, fungerer bitcoin som en slags hæk. Folk skynder sig at få fingrene på det digitale aktiv i deres tro på, at valutaen potentielt kan holde deres rigdom sikker og robust i tider med økonomisk strid.

Med så mange penge, der udskrives sent, undrer mange sig over, om fiat-valutaer er på randen af ​​at miste værdi og ser således bitcoin som et redskab til at holde sig stabil i meget ustabile tider, og Druckenmiller skubber denne dagsorden.

I et nylig interview kommenterede han, at han nu ser bitcoin som en gyldig værdiopbevaring og kommenterer:

Bitcoin kan være en aktivklasse, der har en stor tiltrækningskraft som værdi for både årtusinder og de nye penge fra vestkysten, og som du ved, fik de meget af det … Det har eksisteret i 13 år og med hver dag der går , det opfanger mere af sin stabilisering som et brand.

På pressetiden inkluderer nogle af de store navne, der understøtter bitcoin, Tim Draper, en venturekapitalist, der har hævdet, at valutaen potentielt kan skyde op til $ 250.000 inden 2022 eller 2023 ringer ind. Derudover er Mike Novogratz en milliardær og tidligere hedgefondschef, der føler, at bitcoin er på randen af ​​at overtage den finansielle industri, nu hvor PayPal giver brugerne mulighed for at købe kryptokurver gennem sin platform. Han har kommenteret, at mange banker snart vil skynde sig at tilbyde kryptovaluta-tjenester til deres kunder.

Druckenmiller har udtalt, at den amerikanske dollar ikke er på et solidt sted på dette tidspunkt. Han har også kommenteret, at han føler, at bitcoin er en bedre satsning end ædle metaller som guld, selvom han indrømmer, at han har meget mere af sidstnævnte. Som det ser ud, er guldprisen lige under metalets tidligere heltidshøjde på ca. $ 2.000 pr. Ounce, som blev sat tidligere i 2020. Alt i alt har guld tilføjet cirka 30 procent til sin pris det sidste år.

Bliver en stor fan

Druckenmiller siger:

Helt ærligt, hvis guldindsatsen fungerer, vil bitcoin-indsatsen sandsynligvis fungere bedre, fordi den er tyndere, mere illikvid og har meget mere beta til den.