MicroStrategy, Square & Bitcoin: Hva er det disse investorene ser at resten ikke er?

På samme måte som Paul Tudor Jones satte pengene sine på Bitcoin-hesten, sjokkerte MicroStrategys store Bitcoin-innsats og Square’s $ 50 millioner kjøp av BTC markedet. Men skal vi i første omgang være sjokkert?

I motsetning til de to tidligere har Square’s Bitcoin-bullishness lenge vært offentlig. CashApp tillater allerede Bitcoin, og bare Bitcoin-kjøp og administrerende direktør Jack Dorsey er sannsynligvis den største Bitcoin-oksen i Silicon Valley akkurat nå.

Jeg mener, han maksimerer ut sine Bitcoin-kjøp hver uke. For kontekst er det $ 10.000 i verdi av Bitcoin hver uke

For ytterligere sammenheng er Bitcoins gjennomsnittlige daglige handelspris $ 9 196, og det har allerede gått 40 uker i året, noe som betyr at Dorsey i 2020 alene har kjøpt 44,1 Bitcoins. Hvis det ikke understreker hans bullishitet for Bitcoin, gjør ingenting det.

Så tilbake til Bitcoin-trenden, som fulgte opp fra Square’s, MicroStrategy’s og PTJs pivot – Deres respektive trekk for å favorisere kryptovalutaen kom umiddelbart etter marskrasj, og kryptos etterfølgende vekkelse. Mens andre eiendeler som tekniske aksjer, og til en viss grad gull, også har sett sterke, om ikke sterkere og mer stabile oppblomstringer, forblir Bitcoin fortsatt favorisert.

Ser disse investorene med dyp lomme noe resten av oss ikke er? Enkelt sagt, nei, det er de ikke

Bitcoins vekkelse etter mars har vært en trend hele markedet har gått rundt, mye til skade for hva det måles mot – fiat-valuta. Ifølge en fersk rapport fra Chainalysis Markets Intel , siden marsfallet , har retningsendringen av Bitcoin til fiat tatt en skarp U-sving. Mer som en V-sving, faktisk.

Rapporten uttalte at etter mars har fiat-investorer “fortsatt krevende Bitcoin”, og her refererer “krevende” til krevende Bitcoin for fiat-valuta. Før fallet mars , rapporten hevdet at Bitcoin var på vei ut, for fiat. Dette er interessant siden Bitcoin i første kvartal av dette kalenderåret flyttet over $ 10.000 to ganger etter at det begynte på $ 7.000. Ergo, selv på dette nivået, ble kryptoen presset ut.

Hva dette betyr er at på det nåværende prisnivået, Bitcoin over $ 10.000 og nå over $ 11.000, har kryptovalutaen mer tillit enn den gjorde i begynnelsen av året da den hoppet over $ 3000. Og hva mer er at denne tilliten ikke bare skinner igjennom fra detaljistinvestorer, de som holdt på å kjøre før 2020 og 2019, men også fra dyplomme hedgefond og sosiale medier. For å understreke alt dette satser de mot fiat, for Bitcoin.