Her er den større trenden som vil fortsette å vedvare på markedene

Så lenge Bitcoin Up holder over 11 500 dollar, er okser bra. Selv om mange mer skarpe tilbakeslag i flere eiendeler sett i går ville komme, bør den større trenden være.

I går falt bitcoin-prisen med 6,6% da den gikk ned til 11 150 dollar. I dag falt prisene enda lenger bare for å komme tilbake til 11.500 dollar. Denis Vinokourov fra Beqaunt sa:

“Slapp av bullish posisjonering ble tydelig vist i skjeve opsjoner, men korreksjonen var i stor grad begrenset til fronten av kurven, mens bakenden holdt stort sett jevn, noe som støtter synet på gevinst som tar flyt.”

Inntil prisen går under 10 500 dollar, er ikke okser i noen fare på kort sikt. De trenger bare å “kreve $ 11.500 prisen for å fortsette å gå opp til det daglige på $ 11.900. Gjenkjøp 11 900 dollar på en daglig avslutning, og vi går opp til $ 12 500 +, sier handelsmann Josh Rager.

Men som vi rapporterte , var den digitale eiendelen ikke alene om denne korreksjonen, da spotprisen på gull har falt mer enn 7% siden i går, og gikk så lavt som $ 1.862. Det gule metallet er tilbake på rundt 1 934 dollar. Sentiment, som videre pekte på hvordan bullion trakk mer tilbake enn den digitale eiendelen bemerket ,

“Gull fortsetter å se ut som en legitim ledende BTC-indikator i løpet av disse usikre tider. Det ser ut til å være en fortsatt samtidig interesse i disse to ikke-fiat-butikkene med verdi, ”

Denne kraftige tilbaketrekningen av flere eiendeler var et resultat av obligasjonsrenter som økte – avkastningen på 10-årige statskasse hoppet til 0,663%, opp fra 0,51 tidligere denne måneden, sist sett over en måned tilbake.

I likhet med korreksjonen som ble sett i går, ville vi se mange flere underveis som til og med kan strekke seg i flere uker eller måneder, “men trenden bør fortsette,” sa handelsmann og økonom Alex Kruger .

”Den større trenden gjenstår: fortsatt stimulans som holder realrentene negative og presser alle ut risikokurven. Dette er en langsiktig trend, ” sa han .

Markedene har hatt en euforisk tid før denne korreksjonen. Til og med aksjemarkedet var påvirket av dette, som var bare 0,17% unna all-time high da S&P 500 tok et fall på 1,4%. I dag har det igjen åpnet seg høyere

Midt i dette jobber tech-selskaper med å lokke detaljhandelsinvestorer som etter Apple; nå har Tesla kunngjort en aksjedeling. Mati Greenspan skrev i sitt daglige nyhetsbrev Quantum Economics ,

“Det ser ut som om vi er midt i en ganske skarp tilbaketrekking av flere eiendeler. Edelmetaller, topp-tech-aksjene og til og med kryptomarkedet er nede i dag. ”

Selv om analytikeren hadde forventet at dette skulle skje, ventet han en rally i amerikanske dollar, men “valutamarkedet er fortsatt like spennende som noen gang i løpet av dette enorme trekket.” Som sådan kan “denne dynamikken gjøre det veldig vanskelig å forutsi hva som kommer til å skje, spesielt på kort sikt,” sa han.

Den største digitale eiendelen klarte å avverge de dypere tapene, men likevel er det ikke lovende som Charlie Morris fra ByteTree sa ,

“Jeg er skuffet over Bitcoin-prisaksjonen i dag. Ned mindre enn gull og sølv, noe som er bra. Men reagerer negativt på obligasjonsrentespikeren. ”

“Mitt høye håp var at det hadde” verdi “-opplysninger. Visste du at 95% av BTCs gevinst til dags dato falt sammen med et stigende obligasjonsrente? ”

Imidlertid bemerket han i selskapets blogg at det som ikke mange ikke er klar over, er at verdens ledende cryptocurrency faktisk “raskt kryper” tilbake til det hele tiden på 20 000 dollar.

Bitcoin (BTC) Live Price