BITCOIN KAN SAMMESLAGES FOR EN FLYTTET FORTID $ 11 000 USD PÅ DENNE BEGIVENHETENE

  • Bitcoins pris har sett en utrolig stram konsolidering gjennom de siste 24 timene, og har dannet et handelsområde på $ 50 ettersom det holder seg i midten av $ 10 500-regionen
  • Dette har skapt en luft med usikkerhet om hvor den kan utvikle seg, siden den lett kan se et raskt trekk i begge retninger
  • Når det er sagt, er kryptovalutas evne til å finne stabilitet i møte med en spredning av flere baisse nyhetsutviklinger positiv
  • En handelsmann bemerker nå at han mener at Bitcoin Code nåværende prishandling er dens måte å samle seg på før det gjør et stort trekk forbi $ 11.000

Bitcoin og hele kryptomarkedet har blitt fanget i løpet av sidelengs handel de siste dagene og ukene, med begge sider som ikke klarer å oppnå noe tydelig momentum.

Dette har skapt en av de tetteste konsolideringskanalene BTC har sett på flere måneder, noe som kan indikere at neste bevegelse vil være massiv.

Når det er sagt, bemerker en næringsdrivende at en fortsatt kamp med hakkete handel kan presse finansiering enda lenger inn i den negative sonen, noe som vil bidra til å gi drivstoff til okser for å utløse et massivt trekk høyere.

BITCOIN-KONSOLIDATER RUNDT $ 10 500 SOM BULLER OG BJERN NÅR EN IMPASSE

I skrivende stund handler Bitcoin marginalt ned til den nåværende prisen på $ 10 540. Dette er rundt hvor det har handlet de siste par dagene.

Helt siden BTC dyppet ned til $ 10400 tidligere denne uken etter nyheter om president Trump som fikk det dødelige viruset som sirkulerer over hele verden, har konsolideringskanalen blitt innsnevret.

I løpet av det siste døgnet har Bitcoin handlet mellom $ 10.500 og $ 10.580, med dette området som har blitt redusert ytterligere de siste timene.

ANALYST: DENNE BEGIVENHETENE KAN TRYKKE BTC’S FINANSIERING NEDRE

Mens han snakket om hvor han forventer at Bitcoin vil utvikle seg i dagene og ukene fremover, bemerket en analytiker at de negative finansieringsrentene er et positivt tegn.

Han forklarte også at frykt som følge av en kombinasjon av BitMEXs juridiske problemer, usikkerhet om presidentens helse og lave investorsentimenter kan bidra til å presse finansieringsrentene enda lavere.

“Juridiske spørsmål om BitMEX – Trump fikk COVID19 – finansiering allerede negativ. Ville det ikke være synd hvis BTC fortsatte å hakke under CME-nivået (blått) og fikk finansieringen til å bli enda mer negativ, og så på mandag pumpet vi rett til 11 000 dollar og sikret alle som gikk baisse i helgen.

Hvis dette skyvet høyere skjer som han mistenker, vil en stor mengde åpne korte posisjoner fungere som drivstoff for et trekk som er betydelig høyere.