Analytikere ser Bitcoin falde yderligere denne måned

Mange analytikere og brancheeksperter forudsiger, at bitcoin sandsynligvis vil falde tilbage i det lave $ 10.000-interval efter dets nylige fald på næsten $ 200.

Bitcoin holder kurs mod syd

Som det ser ud, har valutaen fejlet igen og igen i denne uge for at nå $ 11.000-marken. Valutaen har kæmpet for at nå dette højdepunkt i løbet af de sidste 14 dage og ønsker gentagne gange at svinge mellem $ 10.500 og $ 10.800. Dagens fald til omkring $ 10.536 er næsten $ 200 mindre end hvor det stod for kun 24 timer siden, og aktivet står nu over for forudsigelser om dysterhed fra selv sine mest loyale tilhængere.

Mens bitcoin fortsætter med at forblive på relativt stabil grund – blev det for nylig rapporteret, at aktivet har formået at forblive over $ 10.000- mærket i mere end 60 dage og dermed slå et tidligere rekord i 2017 – aktivet er ikke, hvor det var for kun to måneder siden , og det ser ikke ud til, at bitcoin når denne position når som helst snart. Valutaen viser til en vis grad en gentagelse af sin opførsel ved udgangen af ​​2019, hvor aktivet oprindeligt steg til $ 9.000-området kun for hurtigt at falde med omkring $ 2.000.

Sidste år sluttede bitcoin med at afslutte sine sidste måneders handel for lidt over $ 7.000. Nu er bitcoin stort set engageret i den samme slags mønster. Valutaen befandt sig for nylig for så meget som $ 12.400, men en anden $ 2.000 dråbe gemte sig i vingerne, klar til at bringe valutaen tilbage til $ 10K.

Spørgsmålet er, om bitcoin vil forblive, hvor det er, eller udvise en nyfundet styrke, der vil skubbe den tilbage i sin august-rækkevidde. På den ene side har vi omkring tre måneder tilbage, inden 2021 ringer ind. Der er stadig masser af tid til at få noget magisk til at ske. Som vi tidligere har set, kan bitcoin være ret uforudsigelig, og det er ikke altid let at vide, hvornår det vil spike eller bevæge sig op.

Vil Bitcoin udvise den samme adfærd, som det gjorde i slutningen af ​​2019?

På samme tid kan dette også være farligt, da bitcoin ganske let kunne finde sig selv i at lide yderligere. Vi er nu i sidste kvartal af året, hvilket betyder, at bitcoin potentielt ikke kan udvise yderligere udholdenhed og forblive nøjagtigt, hvor den er i de næste tre måneder. I 2019 viste bitcoin noget løfte i november, så måske bliver vi heldige. Måske fortsætter bitcoin med at udvise de samme prismønstre og gøre det samme.

Vi kan dog ikke glemme, at de høje tal i november sidste ikke varede, og i december faldt valutaen til i alt $ 7.000. De sidste to måneder synes altid at være tunge for BTC. I 2018 var der enorme fald, mens der i 2017 var enorme gevinster. Måske skal vi bare vente og se, hvor skæbnen tager BTC i de næste 30 dage eller deromkring.